Nala – 3 uger igen

Der er nu kun 3 uger igen til vi ser, hvad ”maven” indeholder. Nala har mistet en del af sin normale figur, er tydelig gravid, men endnu ikke voldsomt besværet af graviditeten.

Den seneste uge har været noget af en oplevelse, da vi er gået direkte fra at skulle lokke maden i hende til at hun bogstavelig talt er blevet ALT ædende. Hvor Nala altid har været en hund, som var meget selektiv i, hvad hun spiste, så er hun nu overgået til en filosofi om, at alt er mad – så der spises alt fra mad, til guf, nullermænd, tørt græs, til det, som andre og måske Nala tidligere helst ville rulle sig i. Kort sagt, alt kan spises jf. Nala. Så gåture med hende er bestemt ikke afslapning længere, hvis vi vil forsøge at holde hende fra det mest klamme.
Vægtmæssigt har den sidste uge ”kostet” 1 kg, så damen vejer nu 16,7 kg.

Nala var med ude og hilse på agility vennerne i torsdag, og kunne slet ikke forstå, at hun ikke skulle træne. Gentagne gange forsøgte hun at komme i kontakt med Poul, så de kunne løbe en tur. Tilbød endda flere gange at ”stå” på felterne, dog uden hverken belønning eller kommando til at løbe videre. Til sidst fik hun ham til at overgive sig, og hun fik lov at tage en tunnel – den lille dame var glad.

Billede af tyksakken.

Skriv et svar

Translate »