Vi venter hvalpe

Nallinger på vej …. Ja, det er da i hvertfald det, vi håber på. Så vi er i fuld sving med at indstille os på, at agilityåret 2013 ikke kommer til at forløbe helt, som vi indledningsvis havde forestillet os.
Når Nala nu de sidste 3 år fast har lagt sin løbetid i juli, så satsede vi da indledningsvis på, at det også ville være sådan i år. MEN nej det mente den lille dame så ikke !!! Eller også så var det måske udsigten til, at vi overvejede en norsk hanhund … Tja … hvem ved ???
Faktum er, at Nala er parret med Birgitte Brüel’s Tiger, og hvis det ellers er lykkedes, så kan vi forvente Nallinger medio juni. Dermed kan forventes hvalpe med stort drive og lyst til at arbejde, men også hvalpe der helt sikkert vil kræve en plads i sofaen – gerne med egen pude.
Tak til Birgitte for at være med på ideen om at kombinere to så unikke hunde.

Skriv et svar

Translate »