Angel som vinterbader

At der er en vinterbader gemt i Angel, det fandt vi ud af i denne uge, hvor vi er på skiferie i Trysil. Hunden nyder sneen, og der er fuld fart på, når de slippes løs i det sneklædte terræn. Der hoppes, springes og med snuderne pyntet med sne går den vilde leg.

Når lifterne lukker, så er det super lufteområder – og hundene nyder det.  Her er det Angel i forgrunden med Nala og Callie længere bag.

Callie (til venstre) er klar til at være klar og løbe efter Angel, hvis hun tænker på at løbe.


Nala ligger klar til at løbe, hvis de andre er med. Undtagelsesvis er Callie optaget af at snuse i sneen. Det er sjændent, at hun ignorerer en opfordring til løb fra Nala.

På slutningen af “vores” rute rundt på området kommer vi forbi et lille vandområde – og her var det, at Angel fik sin debut som vinterbader. Den nemmeste vej retur til os andre på stien gik direkte gennem vandet. Jeg skal hilse og sige, at det ikke er særlig smart, når temperaturen udenfor er ca. -15 grader. Vi var heldige, at det kun var benene og lidt op på siderne, at hun var blevet rigtig våd. Men inden vi nåede hjem, så var der masser af is i pelsen, så turen gik direkte i brusekabinen og få skyllet isen ud af pelsen. Angels spor kan ses til venstre for den lille “sø”.

Når vi nu går samme rute, så er Angel i snor, når vi når badebasinnet – vi vil ikke tage chancen for at den lille dame gentager succeen med badeshowet.

Og her et lille stemningsbillede fra toppen, hvor dette syn mødte os, da vi kom op over skyerne.

 …

Skriv et svar

Translate »