Året 2011 og målene for 2012

Godt nytår til jer alle !!!

Her på årets første dag er det vel passende at kigge lidt tilbage – og så selvfølgelig frem.

Året 2011 har været et år med mange oplevelser og hundeaktiviteter.

Stjernen over dem alle – Nalle – har i årets løb erhvervet sig 4 nye titler, da hun nu er både dansk og svensk spring og agility champion. Til Dania Cup formåede Poul trods arbejdet som stævneleder, at kvalificere Nala til finalen og efterfølgende løbe hende ind på en 3. plads i finalen. Et drej ved det næstsidste spring kostede meget tid, og dermed formodentlig også en bedre placering. Nala var i år del af det danske agility landshold, og var dermed både med i Finland til NM og i Frankrig til VM, hvor hun til NM var med til at vinde bronze til det store hold sammen med mor Simic.  Ved Border Collie Classics kvalificerede Nala til finalen. Ved DM kunne hun føje titlen Danmarksmester for hold, da holdet Border Treasure Family vandt – det var sammen med mor Simic, søster Queenie og papbror Catch. Og i DKK konkurrencerne Årets Agility Hund og Årets All-round Hund, der blev Nala nr. 2  i begge konkurrencer. Så alt i alt kan vi vist kun konkludere, at den lille dame gør det ret godt.

Målet for næste år er: Kvalifikation til landsholdet og med til både NM og VM. Vinde både Individuelt DM og hold DM. Og der er også et ønske om et par nye titler: International agility Champion og Nordisk Agility Champion. Og i forbindelse med DKK konkurrencerne Årets Agility hund og Året All-round hund, er målet at vinde disse.

Der er vist kun et at sige – de vil være at finde ved en del stævner både i ind- og udland i 2012.

Djinii’s løb har o 2011 været præget af, at hun bliver nedprioriteret i forhold til Nala. Djinii’s bedste resultat var, at hun var med på det vindende hold i konkurrencen DKK Årets Agility Hold. Og vi skal ikke glemme, at hun kvalificerede til at deltage i Belgier VM, hvor de dog var nødt til at melde fra, da datteren havde valgt denne weekend til sit bryllup.

Målet for Djinii næste år – at de skal have det sjovt sammen, og løbe nogle gode løb. Om det bliver som senior eller i klasse 3, vil de kommende måneder vise. Hvis hun er klar til klasse 3, så er ønsket at kvalificere hende til det individuelle DM.

Angel har også løbet godt i år – dog ikke så godt, at hun kvalificerede til landsholdet, men det skyldes blandt andet at hun havde en skadesperiode tidligt på sæsonen, og dermed ikke var rigtig fit, da der dels skulle samles placeringer ved div. stævner, dels da der var den sidste udtagelse. Men hun var da med på holdet, som blev Årets hold i DKK, og del af Smølferne, som blev nr. 2 ved DM. Ingen skam at blive nr. 2, når vinderholdet var de små landsholdsekvipager.

Buffy har været meget svingende i sine løb i år – ikke noget rigtig godt, men egentlig heller ikke noget rigtig skidt. Det er lige ved og næsten. Der mangler altid lige det sidste. De seneste måneders træning med hende har gjort, at jeg nu er endnu mere i tvivl, om jeg bare skal agility pensionere hende. Nu får hun et par måneders pause, og så må vi se, hvad der sker, når græsset igen bliver grønt.

Callie er mit lille nyt håb. Vores træning har ikke været så målrettet, som den burde, hvorfor hun endnu ikke er klar til at debutere – men det skal nok komme. Callie er en sjov lille hund, som har et kæmpe ego og ikke går af vejen for noget. Kan jeg lære at styre hende, så har jeg mange gode stævner forude.

 

Årets mål for de små blå – tja …. det har jeg endnu ikke besluttet mig til. Jeg overvejer stadig. Men et er sikkert, at  Callie selvfølgelig skal have sin stævnedebut i 2012.

Skriv et svar

Translate »