DKAGCH, DKSPCH, SE Ag(hopp)Ch

Nala kan i dag prale af 2 nye titler, nemlig DKSPCH og SE Ag(hopp)Ch, da hun vandt SP 3 ved DKK stævne i Hillerød. DKAGCH titlen tog hun sidste lørdag ved VeH stævne i Albertslund, hvor hun blev nr. 2 i AG 3 – slået af mor Simic. Det svenske cert har ligget og ventet på den danske spring championat titel siden MyDog i januar i Göteborg.

Her overrækker Ulla præmiekort, cert og pokalen, som er det synlige bevis på Nalle’s SP titel. Efterfølgende blev der inviteret til champagne og chips, som traditionen byder. Her ses en del af dagens gæster.

Og her kan I se Nala og Poul’s vinderløb:

Gad vide hvad deres næste mål er ???  Men jeg er helt sikker på, at der engang i fremtiden er et ønske om endnu et par championater og gerne også en VM titel.

… 

2 kommentarer

  1. Kæmpe stort tillykke til Nala og Poul, det har været lidt af et par gode weekender for jer 🙂

  2. Det er bare SÅ fortjent!

Skriv et svar

Translate »