Callie 1 år

Det er svært at forstå, at der allerede er gået 1 år side jeg begav mig hjem fra dyrlægen med en total groggy Angel og en papkasse med en hundehvalp. Men den er god nok, Callie har fødselsdag i dag, og hun bliver 1 år.

Det var egentlig ikke meningen, at Calle skulle blive hos os – MEN hun er bare så speciel, at jeg var nødt til at beholde hende. Poul har ikke altid været lige enig i min beslutning, men det sker, at Calle kan lokke et smil frem på hans læber. Ja, det sker faktisk hver morgen, hvor det første Callie – efter at jeg lukker hende ud af buret – er at sige godmorgen til ham. Sige godmorgen til mig – det har hun bestemt ikke tid til.

Nu håber jeg bare, at jeg kan få ordentlig gang i hendes agility træning, således at Calle inden for det næste år bliver klar til at debutere på agilitybanen. Indtil videre skal der dog arbejdes noget med hendes stress, da den lille hjerne koger lidt over, når hun hører en anden hund i en tunnel.

Her holder Callie øje med Buffy, som står på den anden side af busken.

Fødselsdagen har Callie fejret med mor Angel, moster Buffy og mormor Bluebee – og et par venner mere, bl.a. med leg i haven.

1 kommentar

  1. Tillykke med fødselsdagen Callie!!!

    Hvor er hun bare blevet smuk og hun lyder ligeså fræk som sin onkel Zimba;oP

Skriv et svar

Translate »