Nala – 2 uger endnu…

 

Nala 2 uger før forventet fødsel.

Nala 2 uger før forventet fødsel.

Med 2 uger til den forventede fødsel, så er status, at den lille dame har taget knap 1 kg på i den forløbne uge, og viser nu flere tegn på, at hun er besværet af hvalpene. Der er ikke længere så meget spræl i den lille dame, hvilket vi ser både i dagligdagen herhjemme, og når vi er ude at gå tur. Men det betyder dog ikke, at der ikke at hun helt afholder sig fra at løbe hegns patrujle sammen med Angel. Men der bliver længere og længere imellem, at dette sker. Heller ikke trappen til 1. sal tages så mange gange, som hun plejer. Nu står hun og venter, indtil det fremgår, om vi er gået op for at blive der, eller vi bare har skulle op og hente et eller andet.Den kommende uge står på check hos dyrlægen på tordag, hvor det også skal besluttes, hvornår vi røntgenfotograferer – og det bliver spændende at finde ud af, hvor mange hvalpe der rent faktisk er i vente.

 

 

Omkring den forestånde fødsel så håber vi på, at Nala klarer det på samme flotte måde, som søster Quennie, der fik 4 flotte hvalpe i går aftes. Det gik bare så hurtigt og nemt. Læs evt. om Quennie og hendes hvalpe her: www.agilitydreams.dk

 

Lidt bred er den lille dame blevet.

Lidt bred er den lille dame blevet.

Se min flotte (tykke) mave.

Se min flotte (tykke) mave.

Skriv et svar

Translate »