En uge til Nallingerne kommer …

Så er der mindre end en uge til Nallingerne ser dagens lys. Vi har i den forløbne uge været hos dyrlægen for den sidste herpes vaccination, og da vi nu var der, brugte vi lige lejligheden til at “kigge indenfor” og forsøge at tælle hvalpene. Og det er sværere end man tror – her troede jer, at de lå pænt på række, så de var lige til at tælle – men det gør de ikke, skal jeg hilse og sige. Det er noget af en opgave, når man skal finde et hoved, en ryg og for- hhv. bagben før man kan tælle et stk. hvalp. Med dyrlægens hjælp nåede vi op på 7 hvalpe, og måske endda 8. Så trods røntgen billedet, så er vi ikke sikre på, hvor mange der rent faktisk er. MEN vi har fået lagt planen for, hvornår vi skal have kontakt til dyrlægen. Forsøg selv at finde hvalpe på nedenstående udklip af røntgenbilledet.

Udsnit af røntgenbilledet af hvalpene.

Udsnit af røntgenbilledet af hvalpene.

Ugens vægtøgning er på 1,2 kg, så der er ikke noget at sige til, at den lille dame efterhånden er meget besværet. Det med at gå tur, det har ikke den store interesse længere, og bakker det vil hun slet ikke høre tale om. Der skal noget overtalelse til, når det går opad. Men hun er dog fortsat frisk på at deltage i hegnspatruljen, så helt opgivende her hun heller ikke.

Der er også blevet lavet en hvalpkasse til den lille familie, så nu kan de bare komme. Den hvalpekasse vi havde var i shekltie størrelse,  så der var behov for en ny i nummeret større. Den nye er hjemmelavet, og kan samlet på få minutter. Det er spændende om hvalpene tilsvarnde kan skille den ad på få minutter – der er jo Simic i dem, så det kan jo være, at de slægter mormor på, og er små udbrydere.

Nu ser vi frem til, at vi forhåbentlig i næste opdatering kan fortælle om familieforøgelsen. Vi vil forsøget at lægge opdateringer om hvalpene ud her, men de første meldinger kommer forventeligt på vores respektive facebook profiler, så kig med her, hvis I vil have de nyeste opdateringer.

 

 

Skriv et svar

Translate »