Cassie og Callie …

Patienten har det godt – ja faktisk har Cassie vist helt glemt, at hun er patient i øjeblikket. Dagen efter operationen var hun frisk igen, hvilket betød, at hun gerne ville lege med sin bold i haven, og da vi ikke ville det, så nuppede hun bare snoren. Det er heller ikke lige i hendes ånd, at hun skal bæres op og ned ad trappen til 1. sal – hvorfor når hun kan gå selv.

Billedet her er taget mandag eftermiddag.
Og så vil jeg gerne præsentere terroristen Callie – en lille sheltie med et fantastisk gå på mod og ikke mindst mod på livet. Callie kender kun en hastighed, og det er max. Alt foregår i løb og ledsaget af bjæf eller flere. Men skal der arbejdes, så er der fuld koncentration, så er hun helt stille og klar til at arbejde med en.
 En pind kan man altid kæmpe lidt med.

 Mor og datter – Angel og Callie

Angel markerer sig !!!
Det hænder (ret ofte), at de andre får nok af hende, og så skal hun lige sættes på plads. Callie er en stor hund i en lille krop. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se, hvad det egentlig er, at hun ser i spejlet.

1 kommentar

  1. Så smuk den lille prinsesse er blevet..;o))..hun ser en meget smuk løvinde

Skriv et svar

Translate »