Nallingerne 4 uger

Hjemme igen efter Fionia Cup – og hvilken hjemkomst. Der var gang i hvalpene mens vi var på camping ferie, men nu sker der bare noget. De bor indtil videre i vores entre med klinkegulv, der er nemt at rengøre. Men de er en flok udbrydere, der bruger enhver mulighed for at stikke af. Et børnegitter kan ikke holde dem tilbage, nej det var bare gennem det. MEN problemet er, at de er lige før, at de er for tykke til at mave sig igennem. Og er hovedet først igennem, så er der ingen vej tilbage, så skal resten af hvalpen også igennem.

Også haven bliver indtaget – dog kun en begrænset del indtil videre. Vi skal lige have mere styr på indkaldet inden de får hele haven at lege i. MEN de har fået en tynd tunnel, og den bruges flittigt – de løber igennen, slås i den, kravler under den og forsøger da også at komme over den. Det er dog ikke lykkedes endnu.

Hygge i hvalpegården

Hygge i hvalpegården

 

P1000988

Hygge i kattehulen

P1010024

Se hvor fint vi spiser …

 

Se mange flere billeder fra ugen her.

 

Skriv et svar

Translate »