Vi må prøve noget nyt …

Nu, hvor jeg skal til at lægge et nyt indlæg på bloggen, blev jeg bevidst om, at et gennemgående tema på denne blog er besøg ved dyrlægen – og det er faktisk også anledeningen idag. Men i dag var det ikke med en af de blå, men med min “gamle” border Cassie på 11 år.

Fredag kom vi hjem til, at en af hundene havde tisset på vores måtte i stuen. Da der ikke umiddelbart sad et visitkort på, så kunne vi kun gætte på, hvem, som havde gjort det. I går var der så ingen problemer, men her til morgen stod vi op til, at der var en, som havde tisset på gulvet i badeværelset. Og efter morgenturen, så var gættet, at det var Cassie, som nok stod bag disse “uheld” – men det var kun et gæt. Cassie’s temperatur blev checket, 37,5, hvilket ikke er alarmerende. Trods dette, valgte jeg at tage Cassie med mig i dag, så jeg kunne luft hende med kort mellemrum, og dermed sørge for, at hun ikke skulle tvinges til at tisse på gulvet, hvis det var, at hun af en eller anden årsag ikke kunne holde sig. Dagene igennem drak hun meget, og tissede tilsvarende meget. Her i eftermiddag valgte jeg så at kontakte vagtdyrlægen og luftede mine fornemmelser af, at der måske var noget galt med hende.

Vi fik en tid kl. 1630, og det tog kun kort tid og en scanning at konstatere, at der var tale om en forstørret livmoder, og nu var der også stødt feber til. Cassie blev hos dyrlægen, og aftalen var, at livmoderen skulle fjernes. Det blev lange 2 timer før jeg hørte fra dyrlægen igen. Nu var det overstået, og som jeg fik at vide – det var godt, at du kom med hende, for livmoderen var meget forstørret, og det var tvivlsomt om operationen kunne have ventet til i morgen.

Cassie er nu hjemme igen, og foråbentlig er hun frisk igen om et par dage. Men jeg spørger igen og igen mig selv om, hvad det var, der fik mig til at kontakte dyrlægen her i eftermiddag. Det var nemlig på ingen måde en hund, som var tydelig syg – men det var nok mest en fornemmelse af, at det ikke var helt, som det skulle være.

Men nu må det være slut med dyrlægehistorier her på bloggen, som overskriften indikere – Vi må prøve noget nyt. Og det vil jeg så forsøge. Jeg tror, at jeg vil starte med at tage et par nye billeder af Callie i morgen, så I kan se, hvordan terroristen har udviklet sig.

1 kommentar

  1. Øv hvor trist, men godt at du opdagede det. God bedring med hende:-)

Skriv et svar

Translate »