Callie udfordrer en rottweiler

Callie valgte her til morgen at udfordre genboens rottweiler, da han var på morgentur – det slap hun ikke særlig godt fra. Det kostede en tur hos dyrlægen og mange sting.

Uheldet var ude, da Callie i morges skulle tisse af, inden jeg skulle afsted på arbejde. Som altid går vi som det sidste, inden jeg kører, en tur ud ved indkørslen, hvor Callie plejer at sætte sig med det samme. Men her til morgen kunne hun høre, at der kom nogen gående på stien. Straks meldte den lille politibetjent sig i hende, og hun måtte ud og checke, hvad det var. Det var genboen, som kom retur fra morgengåturen med sin store rottweiler. Rottveileren kender sheltierne, og finder sig normalt i deres gøen, men i modsætning til, når de plejer at mødes, så var Callie løs denne gang, og skulle derfor helt hen og føre sig frem. Det blev for meget for den store – som tidligere under morgenturen var blevet generet af en anden hund. Han nappede Callie, rystede hende en enkelt gang og slap hende så. Herefter lå Callie bare slap og livløs hen på sneen.

Da jeg kom ind med hende kunne jeg mærke, at der var liv i hende, og hun begyndte også at snappe efter vejret. Hvor jeg troede, at han havde haft fat i hendes nakke, kunne jeg nu i lyset konstatere, at det var bagbenene – og primært det ene, som det var gået ud over. Der var et dybt sår på det ene baglår, tydeligvis efter en hjørnetand. Der fulgte nu et par hektiske minutter mens vi fik fundet ud af, hvilken dyrlæge, som vi kunne køre til. Det endte med, at vi valgte vores egen i håbet om, at vi kunne få fat i ham, når han statede sin morgen telefonkonsultation – og det fik vi, og kom til med det samme.
Dyrlægen checkede hende igennem og kunne – som os – konstatere, at det værste var såret på låret, og derud over var der 3 mindre sår. Ved dyrlægens undersøgelse var der ingen tegn på hverken led eller knogleskader i benene. Men det kan ikke udelukkes, at der er trykskader, som først viser sig på et senere tidspunkt.
Callie blev lappet sammen med mange sting, da de 3 af de 4 sår krævede et eller flere sting.

Callie sov de første par timer efter, at vi kom hjem, og har efterfølgende virket rimelig ok. Dyrlægen ringede her til eftermiddag for at høre til patienten. Han vil gerne have, at vi forsøger at få hende til at gå lidt, så vi kan sikre os, at der ikke er skader i ryggen.

Nu krydser vi fingre og poter for, at Callie må komme sig over dette uden men. Vi kan indtil videre kun håbe. Men det er godt nok mærkeligt, at skulle opleve hende så stille og rolig – hende, der til hverdag er familiens lille energibundt.

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Puham ja sikke en forskrækkelse 🙁
  Jeg håber også alt bliver godt igen! Krydser alt jeg har! Legekammerat Cider ønsker god bedring!!

 2. Øv hvor en ubehagelig oplevelse, jeg håber at Callie kommer sig uden men, den stakkels lille hund 🙁 Jeg og hundene vil krydse fingre for hende, og håber at høre mere om hvordan det går hende.
  kæmpe kram Pia og Woogi

 3. Fy for Søren! Sikke en start på dagen. Rigtig god bedring til hende.
  Knus fra Emmy og Hazyland flokken

 4. Lyder som et mareridt..Øv for en tur. Håber Callie bliver frisk igen.

 5. Åhhh, nej, det var dog frygteligt, stakkels Callie og stakkels dig:o(
  Håber hun hurtigt kommer ovenpå igen og at hun ikke får varige mén, hverken fysisk eller psykisk.
  Stort knus fra
  Vicky og onkel Zimba

Skriv et svar

Translate »