KAF Klubmesterskab 2009

Familien var til KAF klubmesterskab, hvor Djinii havde en klubmestertitel fra sidste år at forsvare – men hvordan gik det så ???

En klubmester, en næsten klubmester, en næsten næsten klubmester og så de sidste 2.

Djinii måtte i mesterklassen se sig slået af Angel, som vandt klassen som eneste fejlfrie hund i de to gennemløb. Bente med Tano var lige ved at slå dem, men dels en nedrivning, dels en dårligere tid henviste dem til 2. pladsen. Djinii måtte dermed tage til takke med en 3. plads i klassen.

Angel – KAF Klubmester i Mesterklassen 2009

Bluebee havde i år fået lov at konkurrere i Seniorklassen – det gjorde hun godt. Bluebee var tændt som sædvanelig, og vi blev “ramt” af de seneste ugers manglende træning, så der var mange småfejl, som dommeren desværre så. Dette bevirkede, at vi måtte overlade førstepladsen til Birthe med Joey og tage til takke med en titel som næsten klubmester.

Buffy løb i Svendeklassen, hvor et par vægringer på hjulet i springløbet og en fejlindgang i slalom i agilityløbet sendte os ned på en 5. plads.

Nala debuterede i Lærlingeklassen og løb sit første “officielle” løb som 18 mdr. + Det gjorde de godt, men en misforståelse og en vægring på slutspringet i springklassen og et mistet skridt, hvor hun faldt ned af balancebommen og en efterfølgende disk sendte hende langt ned i rækken. MEN et er sikkert, Nala går efter titlen til næste år. Men inden da kommer både en debut inden for DGI landsdelsturnering i næste weekend og ikke mindst en ved KAF Mini CUP her om to uger.

Der blev dog også tid til at hilse på lidt familie. Der blev hilst på lillebror/bror Buddy (blev nr. 5 i mesterklassen), Nala’s bror Uno (løb også i lærlingeklassen) og Djinii’s bror Demon, som var med for hyggens skyld.

Skriv et svar

Translate »