Landsholdsudtagelse VM 2009

Så kom den længe ventede weekend, hvor AG landsholdet, som skal repræsentere Danmark ved VM i Østrig, skulle udtages. Både Angel og Djinii var med lørdagen, hvor der var træning.

Angel har jo her efter sin løbetid været igennem den traditionelle periode, hvor det at arbejde herunder at løbe agility ikke har stået øverst på hendes liste. Men trods dette så var det vores oplevelse, at hun efterhånden var ved at komme op i gear igen, ikke mindst da hun løb nogle fine løb ved Hillerød Hundevenners stævne i sidste weekend. Ved lørdagens træning gik det dog ikke helt som forventet, hvor hun i sidste løb valgte at snige sig under springene i en kombination. Også her til morgen kunne man se tegn på, at der var noget i vejen. Angel var derfor ikke med til dagens udtagelsesløb, men i stedet en tur hos Lone, hvor hun blev rettet både i nakke, skulder, ryg og bækken. Nu venter et par dage i ro, og så går det forhåbentlig fremad igen.

Til gengæld gik det godt for Djinii ved dagens udtagelsesløb, hvor hun løb 2 fejlfrie løb, men også måtte indkassere en disk i det sidste – hvor hun fik for meget fart på til at dreje ind og springe over det rigtige spring. Men trods dette, så rakte det til en reserveplads til det store hold.

Skriv et svar

Translate »