DKK Landshold – DGI Landsdelsturnering

Weekenden har stået på Landsholdssamling for Angel og Djinii, mens Bluebee og Buffy var til DGI Landsdelsturnering.

Poul har i år valgt at tilmelde både Angel og Djinii til landsholdet, så lørdag morgen pakkede de tasken og tog til landsholdssamling. Men det må dog konstateres, at Angel havde andre tanker end at skulle imponere landsholdsledelsen – Angel er nemlig gået i løbetid, så hun mente nærmere, at det var en lække hanhund, hun skulle forsøge imponere og forhåbentlig score frem for de 2-benede i landsholdsledelsen. Søndag gik det ikke meget bedre, da det viste sig under opvarmningen, at Angel havde en ødelagt trædepude, og dermed blev der sat et punktum for dagens agilityaktiviteter.
Djinnii valgte at leve op til forventningerne og viste sig fra sin bedste side. Godt nok er der stadig plads til forbedring, men hun er en supersej hund, der gør hvad man be’r hende om.

Søndag morgen blev de resterende hunde pakket i bilen og turen gik til Frederiksværk og DGI landsdelsturnering, hvor planen var, at vi skulle hente en masse point til KAF, så vi igen kunne komme til at ligge i spidsen af landsdelsturneringen. MEN vi må konstatere, at vores bidrag bestemt ikke var til at prale af. Vi scorede flere disk end fejlfrie gennemløb. Agility banen bød på flere kedelige tilgange til forhindringerne, specielt vippe og A, hvorfor jeg valgte at trække begge hunde i andet gennemløb. Springbanen var tilgengæld et drømmebane for en hurtig fremadrettet hund – men trods det krævede den en fører, der støtter hvor der er behov, og ikke løber fra sin hund. Bluebee mente ikke, at hun fik den nødvendige hjælp og valgte at løbe uden om muren, da jeg som fører var løbet fra hende. Det var rigtig øv. I andet gennemløb ventede jeg på hende, og her løb Bluebee et rigtig flot løb. Om det bliver et af de tællende for KAF, det vil tiden vise.

Skriv et svar

Translate »